Skip to content

Vulturul Luxury | Bucuria de a călători – Siguranță și experiență de lux

Oferim clienților Luxury transportul în mod individual la / de la aeroport, diverse petreceri private, hoteluri, restaurante și cluburi sau orice locație aleasă de către client la cele mai înalte standarde de calitate și confort.

De ce să închiriați o mașină cu șofer?

Pentru confortul și siguranța dumneavoastră. Fie că sunteți în vacanță sau participați la o întâlnire de afaceri, cu noi călătoria va fi o experiență placută. Veți fi preluat de la aeroport, de la hotel sau de acasă de către șoferul nostru, care va fi la dispoziția dumneavoastră pe tot parcursul călătoriei.

Contact

Pentru mai multe detalii sau o ofertă de preț personalizată vă rugăm să ne contactaţi telefonic la numărul 0742 083 726 sau prin e-mail la adresa director@vulturulcompany.ro

vip

Servicii de transport pentru grupuri organizate

Acest serviciu este oferit clienților care doresc să călătorescă împreună cu pasageri din grupul personal după un itinerariu și un program stabilit de către aceștia. Oferim clienților posibilitatea de a alege între mai multe mijloace de transport, de diferite capacități, în funcție de numărul de persoane și de nevoia de spațiu a acestora.

Vă veți bucura de o călătorie comodă și relaxantă, într-o mașină spațioasă, climatizată, având la dispoziție un sofer profesionist, gata să răspundă în orice moment oricărei solicitări din partea dumneavoastră.

Asigurăm transportul grupurilor organizate pentru excursii sau circuite turistice, transferuri evenimente, pelerinaje religioase, transferuri rapide la / de la aeroport sau transferuri în străinătate.

Contact

Pentru mai multe detalii sau o ofertă de preț personalizată vă rugăm să ne contactaţi telefonic la numărul 0742 083 726 sau prin e-mail la adresa director@vulturulcompany.ro

young-adults-travelling-winter-time (1)

Business to business

Suntem partenerul dumneavoastră de încredere pentru transportul angajaţilor la / de la locul de muncă, transferuri la conferinţe și simpozioane, expoziții, evenimente, transport team-building, transferuri la / de la aeroport, la hotel etc. AutoVip oferă servicii de transport persoane pentru companii atât pentru transferuri ocazionale cât și pe bază de contract de colaborare.

Asigurăm consultanță gratuită

în vederea optimizării bugetului alocat transportului personalului companiei dumneavoastră, disponibilitate 24/7 pentru oferirea de informații sau situații de urgență precum și facilităti de plată și decontare.

Beneficiați de oferte variate, transparente și flexibile din care puteți alege varianta optimă de transport persoane pentru compania dumneavoastră.

Autovip își propune să extindă colaborările și parteneriatele pe segmentul de transport business. Vă stăm la dispoziție oricând și oriunde cu servicii de transport competitive, la prețuri avantajoase.

Experiența în domeniu, promptitudinea și profesionalismul de care dăm dovadă sunt cateva din atuurile noastre. Contactați-ne pentru o ofertă de preț personalizată.

Contact

Pentru mai multe detalii sau o ofertă de preț personalizată vă rugăm să ne contactaţi telefonic la numărul 0742 083 726 sau prin e-mail la adresa director@vulturulcompany.ro

ash-gerlach-6fF-Ojxov6o-unsplash

Transport pelerinaje în cele mai cunoscute destinații

Adevarații credincioși isi doresc să ajungă măcar o dată în cele mai sfinte locuri de pe pamant, iar acest lucru este posibil cu ajutorul serviciilor de transport pelerinaje. În toată lumea se organizează pelerinaje cu scopul de a vizita locuri și obiective cultural-religioase, iar Vulturul Company are grija ca și credinciosii români să ajungă acolo unde doresc.

Pelerinajul poate imbina aspectele religioase cu cele culturale și de relaxare, astfel că se pot vizita și alte obiective turistice.

Contact

Pentru mai multe detalii sau o ofertă de preț personalizată vă rugăm să ne contactaţi telefonic la numărul 0742 083 726 sau prin e-mail la adresa director@vulturulcompany.ro

Transport excursii

Cele mai frumoase excursii sunt cele din timpul școlii, atunci când pornim în căutarea unor descoperiri pline de farmec alături de profesori și colegi. Desigur, nu putem uită de bătălia aprigă pentru locul de la geam, acesta fiind cel mai râvnit de fiecare pasager.

Vulturul Company este lider în organizarea unor excursii reușite alături de cei dragi.

Așadar, vă oferim transport pentru excursii, totul fiind atent planificat și organizat de către echipa noastră.
Conducătorii auto dețin experiență necesară și vor ști ce traseu să urmeze, astfel încât cei mici să nu rateze niciun obiectiv turistic sau vreo priveliște încântătoare.

În funcție de numărul celor care doresc să participe în excursie, va punem la dispoziție microbuze sau autocare de calitate, dotate cu toate cele necesare pentru un drum confortabil și cât mai plăcut.
Acestea sunt echipate cu microfoane pentru că liderul excursiei să va ofere informații despre ceea ce se poate observă în timpul călătoriei, dar și un sistem audio de înalta calitate, care să redea melodiile preferate ale elevilor cu acuratețe. Conducătorii auto sunt niște persoane amabile, cu simțul umorului și dornici să participe la aceste mici excursii, pline de umor, distracție și multă voie bună.

Contact

Pentru mai multe detalii sau o ofertă de preț personalizată vă rugăm să ne contactaţi telefonic la numărul 0742 083 726 sau prin e-mail la adresa director@vulturulcompany.ro

România

Anglia

Franța

Germania

Grecia

Italia

Transporturi interne și externe

ÎNCHIRIERI PENTRU DEPLASĂRI INTERNAȚIONALE

Ofertele unice, personalizate și competitive, precum și investiția recentă în calitatea flotei auto reprezintă elementele cheie ale serviciilor noastre. Microbuzele și autocarele se închiriază cu şofer profesionist atestat și asigurare la zi. La cerere, punem la dispoziție conducători auto vorbitori de limba engleză.

Așteptăm cererea de ofertă la adresa de e-mail director@vulturulcompany.ro, cu următoarele informații:

  • Denumirea beneficiarului (persoană fizică sau juridică);
  • Perioada transportului;
  • Descrierea traseului (locație de plecare, destinație);
  • Numărul de pasageri sau tipul de autovehicul preferat.

Tarifele includ următoarele costuri: combustibil, polita RCA, polița asigurare călători și bagaje, rovigneta, diurna conducătorului auto.
Nu sunt incluse: taxele de autostradă, taxele de pod, taxele de parcare, taxele de feribot/bac, vigneta pentru cursele externe, cazarea și mesele șoferului.

Specialiștii noștri vor prelua imediat cererea și vor reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Ai găsit ceea ce vrei?